top of page

ELKE VRAAG |

| ALTIJD ANTWOORD |

Dercksen Strategisch Advies positioneert zichzelf op directieniveau als een onafhankelijke, externe partner.

Zij neemt u werk, waar u zelf niet aan toe komt, uit handen.

| TARIEVEN 

Toegevoegde waarde

Dercksen Strategisch Advies is vooral complementair aan ondernemers die een één- of tweehoofdige directie voeren al dan niet ondersteund door een management team. Ondernemers die door de dagelijkse hectiek onvoldoende tijd voor planning & control kunnen vrijmaken. Ondernemers die hun onderneming daarentegen wel naar een hoger plan willen tillen om zo groei mogelijk te maken, continuïteit zeker te stellen, personeel gemotiveerd te houden en kwaliteit in de uitvoering te borgen.

Wij zijn er voor iedere bestaansfase waarin uw onderneming zich bevindt: start, groei, status quo zowel als beëindiging.

DERCKSEN-ACHTERGROND-TEXTUUR-LOWRES-WEB.jpg
3D-BEELDMERK-GOUD.png
Toegevoegde Waarde
Annemiek Dercksen

Dercksen Strategisch Advies wordt geleid door

Annemiek Dercksen. Zij is econoom en sinds 1985 werkzaam in tal van functies en verantwoordelijkheden in diverse sectoren. In het eerste deel van haar beroepsleven in commerciële management functies in de internationale ICT industrie. In het tweede deel als wethouder en van 2015 tot 2019 als lid van Provinciale Staten. Parallel daaraan is zij in 2008 haar eigen adviespraktijk begonnen. Zij werkt nauw samen met diverse gespecialiseerde bedrijfsprofessionals. Bij Annemiek gaat resultaat boven alles en is klanttevredenheid prioriteit nummer 1. Zij heeft een keep-it-simple attitude en voelt een sterke affiniteit met het MKB bedrijfsleven.

Annemiek Dercksen_edited.jpg
3D-BEELDMERK-GOUD.png
Annemiek Decksen
Werkwijze

Dercksen Strategisch Advies vindt het van groot belang, dat complexe zaken eerst in overzichtelijke delen uit elkaar worden gehaald. Dat bevordert de onderlinge communicatie, de oplosbaarheid van ontstane problemen en voorkomt misverstanden over wat de bedoeling is. Eenduidige informatie overdracht is daarin cruciaal. De op te leveren rapporten en plannen zijn dat ook zo kort en bondig mogelijk. Daarbij wordt alle aandacht gegeven aan een overzichtelijke indeling en recht-toe-recht-aan taalgebruik. Plannen zijn altijd bedoeld en geschikt voor dagelijks gebruik.

3D-BEELDMERK-GOUD.png
Werkwijze
Tarieven

De dienstverlening gebeurt zo veel mogelijk en bij voorkeur op basis van standaard werkwijzen en methoden. Daardoor is een concurrerende prijs/prestatie verhouding mogelijk en kan vooraf een duidelijke kostenindicatie worden gegeven.

DERCKSEN-PATROON-BACKGROUND.jpg
Tarieven

| PERSOONLIJK CONTACT |

Annemiek Dercksen komt graag voor een kennismakingsgesprek bij u op kantoor. Ook bent u

van harte welkom in Baarn.

Contact
bottom of page